I går lördag 16 mars klev 3 av våra krigare in i ringen nere på Slagskeppet.

Först ut va Emil som denna gång fick riktigt tufft motstånd från Adam Sjöborg (Perrys Gym). Adam var stark och sökte hela tiden clinch. Efter en ganska jämn första rond började Emil dock plocka poäng med sparkar varje gång Adam kortade avståndet. Emil vann med 3-0.

Sen var det Tommys tur, som denna gång fick spela ut hela sitt register med fina, starka tekniker mot Slagskeppets Ali Mervahz. Jobbig fysträning lönar sig! Tommy vann solklart alla 3 ronderna.

Sist ut var Hardy som fick en stentuff premiär i ringen mot Pelle Ramstedt (Perrys Gym). Båda fighters gick ut med fullt ös redan i första ronden och boxningen var det som präglade denna match. Även om Hardy visade både styrka och teknik i både boxning och clinch, så fattades sparkarna och kondisen höll inte hela vägen fram.
Pelle blev den som plockade flest poäng med bra lowkicks och ett par riktigt hårda huvudsparkar och vann därmed matchen med 2-1.

TACK alla ni som kom och stöttade era krigarkompisar!
Stödet från er betyder otroligt mycket både för dem i ringen och för oss i hörnan.

5-Star Family på Slagskeppet 16 mars 2013