SOMMAR på 5-Star

Sommarträningen på 5-Star är i full gång och vi har redan hunnit med ett specialpass med proffsboxaren Oscar Ahlin och 2 lördagar i Hammarbybacken!

1044585_557516900978635_1001964068_n

Sommartröjorna har äntligen kommit, så ni som har beställt i förväg kan komma och hämta dessa på träningen nu – ni andra; Löp & Köp!

Vi kommer att fortsätta fys & mjölksyraträningen på lördagarna hela sommaren framöver och info om tid/plats kommer på Facebooksidan några dagar i förväg.

23-24 augusti går de Nordiska Mästerskapen av stapeln och 5-Stars krigare Andy Nguyen ska tillsammans med resten av Sveriges elit åka till Köpenhamn och representera i -67 kg.

Boxning med Oscar Ahlin
Den schemalagda sommarträningen sträcker sig fram till fredagen den 26 juli, sedan håller vi stängt fram till terminsstarten i slutet av augusti.
 För att ni inte ska bli helt förpassade till sofflocket försöker vi nu planera in ett 2-dagars helgläger i början/mitten av augusti månad – mer info kommer inom kort!

Till hösten kommer lite nytt på 5-Star.

  • Vi startar 5-Star Kidz – en barngrupp från 6 år.
  • Ett extra sparringpass på söndagar, dit även andra klubbars krigare är välkomna.
  • I anslutning till sparringpasset slänger vi även in en timmes stenhårt fyspass.

Träningsavgifterna höjs en aning till höstterminen, men vi kommer ha lite fina erbjudanden under de 2 första veckorna – där vi även har bra priser på Personlig Träning & Kostrådgivning .
Nuvarande priser gäller fram till 31 juli.
Så passa på att förlänga/teckna ditt medlemsskap redan nu!!!

//Fortsatt härlig träningssommar önskar 5-Star Muay Thai!