Idag fredag 29 juli och imorgon lördag 30 juli förvandlas Kungsträdgården i Stockholm till ett mini Thailand. God mat och dryck, musik, sång & dans. Och så självklart Muay Thai!

I år är det våra härliga krigare på 5-Star som står för uppvisningen av Wai Kru, teknisk sparring och även lite traditionell Muay Boran. I 5-Star tältet har vi fina festivalpriser på shorts, t-shirts, linnen, handskar och lindor. Är du sugen på att vinna ett PT-pass (värde 700:-) kan du prova lyckan på mittsarna hos Fluck! Har du alltid velat prova thaiboxning men inte vetat om det är “din grej”, vart du ska vända dig eller hur du ska göra för att börja? Vi svarar på alla dina frågor och vill du så tar du på dig handskarna & kör en rond mitts – vi garanterar mersmak!

Fredagens uppvisningar:

13.00, 15.00 & 18.00

Lördagens uppvisningar:

13.00 & 15.30

Kom och häng med oss och njut av en stund i Thailand på hemmaplan!