Den 29 december 2016 var vi 23 förväntansfulla 5-Star krigare som checkade in på Arlanda och Thai Airways.
Flyget tog oss såklart till Thailand och Sinbi Muay Thai i Phuket – Rawai.

5-StarGoesThailand no 1 – klubbens första träningsresa. Å vilken resa det blev!!!!
Vi fick en lite rough start med en moppeolycka första kvällen och ett envist virus som följde med ända från Sverige. Men trots det har vi tränat, solat, badat, skrattat och upplevt ett fantastiskt Thailand tillsammans.

Vi firade in det nya året tillsammans uppe på Promthep Cape, beläget på Phukets sydligaste udde, med den fantastiska utsikten över Nai Harn och Andaman. Stort tack till Amazing Thailand TAT för en underbar nyårsmiddag!

Gå in på TAT’s hemsida för att se vad som händer runtom i Thailand!

En träningsresa måste naturligtvis innehålla lite fighter också. Så den 11 januari klev Niklas Thunvall (vs Thailand), Andreas Egholt (vs Frankrike) och Joel Ekroth (vs Ryssland) upp i ringen på Bangla Stadium. Det va grabbarnas första matcher och motståndet var några snäpp vassare och mer erfaret. Men med stora hjärtan och mycket vilja vann de alla 3, Niklas på TKO och Andreas & Joel på poäng.

IMG_7644

I torsdags åkte halva gänget hem och lämnade ett väldigt tomt Sinbi Apartments efter sig. Vi som stannar kvar saknar våra krigarkompisar som nu alla blivit riktigt goda vänner. Nu går vi dock in i sista fasen av träningsperioden och ökar tempot lite. Vi har 5 dagar kvar att njuta av solen och tuffa mittsronder på Sinbi.

Jag och Karim vill tacka er alla för en helt fantastisk resa och hoppas att ni har haft lika kul som oss!

Vårterminen på 5-STAR kör igång nu på måndag 16 januari och vi kunde inte ha fått en bättre start än denna 🙂

GOTT NYTT TRÄNINGSÅR

//Nathalie & Karim