Hjälp oss slåss om Guld i Mexico!

IMG_3763

Efter SM-Guldet i februari togs Sara Matsson ut till det Svenska Landslaget i Thaiboxning och siktet är nu inställt på ännu en medalj under VM i Cancun-Mexico 10-19 maj.

IFMA World Championships är den största amatörturneringen (i thaiboxning) du idag har möjlighet att representera ditt land i och där samlas varje år tusentals atleter för att göra upp i ringen.

Vägen dit kommer att vara tuff och innebära många timmars slit, både fysiskt och mentalt. Tidiga morgnar och sena kvällar med hård träning, blod, svett och tårar. 

Ett heltidsjobb för både fighter och coach – utöver deras andra heltidsjobb!
DEN biten kan vi. DEN biten gör vi. Och vi gör den BRA.

MEN…
5-Star Muay Thai är en relativt ung och liten förening utan stora ekonomiska muskler och en sån här VM-resa bekostas (till största del) av fightern och föreningen själva. Flygbiljetter, tävlingsomkostnader samt boende på (det av IFMA utvalda) VM-hotellet under 11-12 dagar.

Vi ber er därför om ett bidrag – smått som stort – för att hjälpa Team 5-STAR komma hela vägen till Mexico och för att hjälpa Sara förvekliga sin största idrottsliga dröm – att få representera Sverige på ett VM i thaiboxning!

Alla bidrag emottas ödmjukt antingen via Swish: 1234 956 454
Eller direkt på BG: 197-1688
Märk din överföring med VM2018 – TACK FÖR ATT DU STÖTTAR SVENSK IDROTT!!!